Benvinguts a ¡Mil Rayos!

haddockindex.jpg

Benvingut a ¡Mil Rayos!, asociación tintinófila de habla hispana.

L’any del 80è Aniversari de Tintín neix ¡Mil Rayos!, una nova associació tintinòfila per a socis de llengua hispana.

Per què ¡Mil Rayos!? El nom de la nostra associació tintinòfila neix de la boca del Capità Haddock, el fidel amic de Tintín. Aquesta és una de les famoses expressions, rampells o insults què desferma el Capità cada cop que s’enfronta a problemes. Aquesta expressió és sinònim del tarannà d’un dels personatges més importants de Les Aventures de Tintín, aquell qui per més vocables i insults desprengui de la seva boca, serà l’amic i company inseparable de Tintín.

¡Mil Rayos! es l’associació d’amants de l’obra de Hergé dels països de parta hispana. El nostre objectiu és estudiar i promoure l’obra de Hergé. Editem dues revistes anuals (exclusives per als socis) i una gran trobada anual (oberta a tothom), esdeveniment que cada any compta amb més participants. Tanmateix, seguirem treballant per a incrementar el nombre d’activitats de l’associació. Els socis podran participar de totes les activitats què es duguin a terme, i podran formar part del comitè de redacció de la revista, de l’elaboració dels butlletins informatius, de les trobades, etc.

Aquesta és una associació independent d’aficionats al món de Tintín i ha estat autoritzada per Moulinsart S.A., societat propietària dels drets del llegat artístic d’Hergé per a dur a terme les seves activitats.

Us convidem a participar de la nostra associació, i gaudir de tots els avantatges, per a això entra en FES-TE SOCI